SEO/Написання контенту

ЯК SEO ПОКРАЩИТЬ ЕФЕКТИВНІСТЬ ВАШОГО САЙТУ?

SEO - це скорочення від Search Engine Optimization (пошукова оптимізація). Вона відноситься до заходів, які застосовують пошукові системи, такі як Google і Bing, коли мова йде про ранжування веб-сайту. Це може бути близько 200 показників або факторів, і чим більше ваш веб-сайт охоплює, тим вищий рейтинг він отримує. А це призводить до того, що більше відвідувачів переходять на ваш сайт. SEO-оптимізація є основою для того, щоб це сталося.

Тож якщо ваш сайт має правильну структуру, хороший контент і цільові посилання - результати обов'язково покращаться. Краща присутність і репутація в Інтернеті призводить до збільшення ділових оборотів.

У студії аутсорсингу Volino ми маємо досвід, щоб покращити продуктивність вашого сайту і зробити його легкодоступним для ваших клієнтів та майбутніх потенційних клієнтів. Ми почнемо з аналізу ефективності вашого сайту. Це включає в себе дослідження ключових слів, аналіз конкурентів та звітність, щоб відстежити обсяг вашого поточного контенту та його ефективність. Після цього ми зможемо скласти стратегічний план і разом обговорити можливі зміни.

Деякі з основних практик, які ми охоплюємо в рамках наших SEO-послуг, включають

SEO Aудит

Аудит поточного стану ранжування та ефективності SEO вашого сайту, аналіз трафіку.

Дослідження ключових слів для SEO аудиту

Які тенденції зараз? Які ключові слова ми можемо змінити, щоб обійти ваших конкурентів?

Оптимізація на сторінці

Аналіз сайту; Покращення змісту елементів сайту - HTML-тегів, мета-тегів, заголовків сторінок, щільності ключових слів; Ми розробимо оригінальний контент і побудуємо сильніші внутрішні посилання.

Спочатку ми попрацюємо над впровадженням заходів OnPage SEO. Це всі частини вашого сайту (такі як метазаголовки, зображення, визначення ключових слів, опис, внутрішні посилання тощо), які необхідно покращити для його кращого ранжування в пошукових системах. Дивіться також – створення контенту.

Потім, щоб наблизитися до видимості в пошукових системах, ми попрацюємо над позасторінковою оптимізацією. Це означає опрацювання профілів у соціальних мережах, створення посилань, а також все, що робиться за межами вашого сайту (наприклад, залишення коментарів, написання статті для іншого блогу та багато іншого).
інші).

На що націлений ваш бізнес?

Ми тут, щоб допомогти!

В рамках нашої інтегрованої стратегії ми оптимізуємо ваш контент на всіх ваших платформах таким чином, щоб зміст контенту мав схоже послання - на всіх ваших
профілях у соціальних мережах та на платформі веб-сайту.

SharpMedia буде тісно співпрацювати з вами протягом усього процесу оптимізації вашого веб-сайту для підвищення його ефективності. Ми
будемо доступні для обговорення та впровадження змін, коли це буде необхідно. Ми віримо, що чудові результати починають з'являтися після чудової
співпраці. Саме тому для нас важливо бути прозорими та мати чіткий зв'язок з нашими клієнтами.

Дивіться також Чому аутсорсинг з Volino?