Стратегія та планування

БУДЬТЕ СТРАТЕГІЧНИЙ В ЦЬОМУ ПИТАННІ

Ми віримо, що ви хороший стратег і маєте чітке бачення майбутнього вашого бренду. Безумовно, це допоможе нам зробити його реальністю. У Volino ми використовуємо наш метод добре змонтованого фільму - аналізуємо вашу поточну картину, малюємо вашу майбутню картину, а потім рухаємо її кадр за кадром з ідеальним плануванням до кінцевої мети. Аутсорсинг маркетингової діяльності - це гарантія того, що ваша стратегія буде реалізована згідно з планом до кінцевої точки, і вам не потрібно про це турбуватися.

Чому?

Замість того, щоб звертатися до кількох компаній для отримання широкого спектру рекламних рішень - Volino є інструментом аутсорсингу, і ми зробимо це для вас - все в одному місці, з одним голосом, знаючи специфіку вашого бренду.

Що робить Volino - ми пропонуємо ПОВНИЙ АУТСОРСИНГ ваших маркетингових кампаній. І під "повним" ми маємо на увазі "від А до Я" - все, що завгодно, від друкованих рішень до радіопередач для вашого бренду. Що б ви не назвали - ми зробимо це для вас. Маючи більш ніж 15-річний досвід роботи на болгарському ринку, ми гарантуємо, що якими б не були ваші цілі, після нашого спільного обговорення буде розроблений конкретний план, який буде реалізований спеціально для них.

Ми тут для того, щоб запропонувати вам наші:

Консультація

Поточний статус компанії (ідентичність бренду, аудиторія та канали розповсюдження). Визначення найбільш релевантних маркетингових каналів для досягнення вашої мети. Вибір найкращих медіа для розміщення реклами. Пропозиції щодо змін.

Послуги з бюджетування

Формування бюджету, оптимізація та звіти.

Повномасштабний маркетинговий план

Послуги, які будуть висвітлюватися; медіа-планування; оптимізація для охоплення бізнесу та впізнаваності бренду.

Звіти

Терміни та метрики для кожної кампанії.

Маркетингова стратегія для виконання плану

Наша пропозиція щодо вашого рекламного підходу

У сучасному житті цифровий світ розвивається буквально з кожним днем. Люди щодня користуються планшетами та смартфонами, стаціонарні та персональні комп’ютери перестали бути єдиним джерелом для чудового користувацького досвіду. Пошукові системи та соціальні мережі знаходяться в межах легкої досяжності для потенційних клієнтів та потенційних клієнтів. Це дає безмежні можливості для впровадження основ маркетингових стратегій та отримання солідного портфоліо клієнтів, які будуть постійно повертатися до вашого продукту чи послуг. Звісно, якщо ви будете дотримуватися певного плану маркетингових кампаній.

Під “певним” ми маємо на увазі голос вашого бренду. Той персонаж, який виділяє вас. Той голос, який робить послуги, які ви надаєте, впізнаваними і пов’язаними саме з вашим брендом. Це питання стратегії та планування того, в якому напрямку ви будете рухатися – які інструменти ви збираєтеся використовувати, як ви збираєтеся визначати свою аудиторію та утримувати її? Ми відкалібруємо бачення вашого бренду. Приведемо його до більш впізнаваного бачення серед аудиторії, зробимо більш цілеспрямованим та доступним. Без чіткої маркетингової стратегії цього неможливо досягти. Volino тут для вас!

Стратегія та планування

з Volino

Креатив зі стратегією називається рекламою. У Volino ми віримо в мистецтво реклами і відкриті до нестандартних рішень.
"пограти" з брендом і знайти ефективний підхід, який перевершить очікування клієнта.

Будь-яке мистецтво - це також творчість, але без стратегії. Однак, коли мова йде про аутсорсинг маркетингових рішень, лише креативу далеко не достатньо.
лише креативу недостатньо. Ми прагнемо отримати більше прибутку, що відповідає профілю бізнесу наших клієнтів. Ми здатні розглянути
різні рішення для різних запитів клієнтів. Ми відповідаємо чіткою стратегією, конкретним планом та інтеграцією широкого спектру маркетингових
послуг. Результат - аутсорсинг ваших рекламних та маркетингових кампаній, що призводить до підвищення ефективності вашого бізнесу.
Бізнес-ідентичність з єдиним інтегрованим голосом у всіх засобах розповсюдження.

А ми вже згадували про економію коштів?