Цифровий Маркетинг

НАШІ ЦИФРОВІ МАРКЕТИНГОВІ ПОСЛУГИ РОЗРОБЛЕНІ

ДЛЯ ОПТИМІЗАЦІЇ ВАШОГО БРЕНДУ – В ОДНОМУ МІСЦІ

Інтеграція всіх каналів зв’язку в одному місці – це певний спосіб заощадити гроші. Використовуючи один голос і одне бачення
ваш бренд для всіх кампаній. На щастя, ми маємо більш ніж 15-річний досвід роботи з усіма відомими ЗМІ і точно знаємо
як це інтегрувати. Тільки не робіть це самостійно або не доручайте іншим агентствам – аутсорсингуйте це. Аутсорсинг в Європі має
найвищу рентабельність інвестицій серед усіх напрямків аутсорсингу та стає все кращою.

Чому?

Якщо порівнювати всі типи комунікацій у маркетингу (які сьогодні неможливо визначити) – це буде
завдання цілей. До експозиції та видимості можна підійти багатьма способами залежно від ідентичності бренду та
обсяг, який він може запропонувати. ЦИФРОВИЙ МАРКЕТИНГ об’єднує ядра каналів комунікації –  як онлайн, так і офлайн
присутність компанії.

Консультація

Поточний статус компанії (ідентичність бренду, аудиторія та канали поширення). Визначення найбільш відповідних маркетингових каналів для досягнення вашої мети. Вибір найкращих ЗМІ для розміщення реклами. Пропозиції змін.

Повномасштабний маркетинговий план

Послуги, що покриваються; медіапланування; оптимізація для досягнення впізнаваності бізнесу та бренду.

Маркетингова стратегія виконання плану

Наша пропозиція щодо Вашого рекламного підходу

Свобода досліджувати, що працює, а що ні, навчила нас у всьому нашому досвіді, що коли мова йде про розробку успішного маркетингового каналу, правил немає. Вибір правильних кампаній має велике значення, але інша половина полягає в тому, щоб додати справжню та постійну цінність вмісту вашого бренду. Усі послуги, які охоплюють ці кілька цілей, можна визначити як інтегровані маркетингові комунікації. Цей підхід розпізнає та оптимізує комунікацію ідентичності вашого бренду.

Ми подбаємо про те, щоб усі форми повідомлень вашої компанії були ретельно пов’язані між собою. Інтегруючи інструменти просування клієнтів, ми прагнемо посилити їх вплив на ринок. Ми пропонуємо різні рекламні рішення. Проекти, над якими ми працювали, підкріплені тривалими діловими відносинами та налагодженими каналами зв’язку в Болгарії. Зателефонуйте в SharpMedia, і ми подбаємо про те, щоб ваші канали розповсюдження мали ОДИН голос – один із солідного та оригінального бренду.