Політика конфіденційності

КОРИСТУВАЧА УГОДА

Volino — це інтернет-сервіс, призначений для допомоги практично в кожному аспекті вашої повсякденної діяльності. Ми пропонуємо цю допомогу за низькою ціною, дозволяючи нашим клієнтам заощадити час і гроші.

1. ЦЯ УГОДА

Ця Угода є договором між вами і компанією Volino і застосовується до використання вами послуг Volino. Ви повинні прочитати, погодитися і прийняти всі умови, що містяться в цій Угоді. Угода користувача може бути змінена компанією Volino в будь-який час на власний розсуд з попереднім повідомленням користувача. Найновіша версія Угоди користувача, яка замінить всі попередні версії, доступна за гіперпосиланням внизу сайту Volino. Ви повинні регулярно переглядати Угоду користувача, щоб визначити, чи відбулися зміни. Продовження використання вашого членства означає, що ви приймаєте останню версію Угоди користувача.

На додаток до ознайомлення з цією Угодою, будь ласка, ознайомтеся з нашою Політикою конфіденційності, щоб краще зрозуміти наші зобов’язання щодо збереження вашої конфіденційності, а також використання та розкриття вашої інформації. Погоджуючись з умовами цієї Угоди, ви також погоджуєтесь з умовами Крім ознайомлення з цією Угодою, будь ласка, ознайомтеся з нашою Політикою конфіденційності, щоб краще зрозуміти наші зобов’язання щодо збереження вашої конфіденційності, а також використання та розкриття вашої інформації. Погоджуючись з умовами цієї Угоди, ви також погоджуєтеся з умовами Політики конфіденційності компанії Volino, умови якої включені в цю Угоду, і погоджуєтеся, що умови такої політики є обґрунтованими. Ви також погоджуєтеся з умовами Політики конфіденційності Volino, умови якої включені до цієї Угоди, і погоджуєтеся з тим, що умови такої політики є обґрунтованими.

2. ПРИМІТКИ

Вы соглашаетесь с тем, что Volino может направлять вам уведомления об изменениях в нашем Пользовательском соглашении, Политике конфиденциальности или любых других правилах или вопросах, которые могут быть у Volino, путем размещения на сайте, по электронной почте на адрес электронной почты, указанный в вашей учетной записи, или по почте на уличный адрес, указанный в вашей учетной записи. Такие уведомления считаются полученными вами в течение 24 часов с момента их размещения на нашем сайте или отправки вам по электронной почте, если только мы не получим уведомление о том, что электронное письмо не было доставлено. Любое уведомление, отправленное по почте, будет считаться полученным вами через три рабочих дня после его отправки.

3. ВЛАСНІСТЬ

Цей сайт, а також упорядкування та компіляція контенту є власністю Воліно, захищеною авторським правом. Ніщо, що міститься на цьому сайті, не повинно тлумачитися як надання, побічно, заперечення або іншим чином, будь-якої ліцензії або права на використання будь-якого з авторських прав без письмового дозволу компанії Volino. “volino.net”, “Volino” і всі пов’язані з ними логотипи, продукти і послуги, описані на нашому сайті, є захищеними авторським правом матеріалами. Ви не можете копіювати, імітувати або використовувати їх без попередньої письмової згоди компанії Volino.

4. ПРАВО НА УЧАСТЬ ТА ДОЗВІЛ

Щоб мати право користуватися нашими Послугами, ви повинні бути не молодше 18 років. Підписуючись на наші послуги, ви уповноважуєте Вольтак, безпосередньо або через третіх осіб, робити будь-які запити, які ми вважаємо необхідними для підтвердження вашої особи. Це може включати запит додаткової інформації, вимогу вжити заходів для підтвердження права власності на вашу адресу електронної пошти або фінансові інструменти, а також перевірку вашої інформації в базах даних третіх осіб або через інші джерела…

5. ТАРИФИ ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ

Ми надаємо послуги за принципом членства, і ви автоматично реєструєтесь на обраний вами тарифний план. На початку кожного розрахункового періоду з вас буде стягуватися плата за обраний вами тарифний план. Ви можете будь-коли скасувати підписку, і з вас більше не буде стягуватися плата. Щоб підтримувати рівень обслуговування, ми розподілили кількість агентів на основі вашої підписки, тому за невикористані години або запити відшкодування не надається. Ми залишаємо за собою право змінювати наші тарифи в будь-який час. Зміни в наших тарифах набувають чинності після того, як ми повідомимо вас про них щонайменше за чотирнадцять (14) днів, опублікувавши зміни на Сайті або зв’язавшись з вами за допомогою електронної або поштової адреси, вказаної у вашому обліковому записі. Зміни в тарифах для поточних клієнтів або клієнтів набувають чинності на початку наступного розрахункового періоду. Ми можемо тимчасово змінити тарифи на наші послуги для проведення рекламних акцій або надання нових послуг, і такі зміни набувають чинності з моменту розміщення інформації про тимчасову рекламну акцію або нову послугу на Сайті.

6. УМОВИ КОРИСТУВАННЯ

Послуги, які надає Volino, призначені виключно для зареєстрованих користувачів. Ми не несемо відповідальності за будь-яку інформацію, яка використовується третьою стороною, не ознайомленою з цією угодою.

7. ЗАКРИТТЯ ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ

Ви можете закрити свій обліковий запис у будь-який час, увійшовши на портал Volino і дотримуючись інструкцій щодо припинення членства або звернувшись до представника Volino.

8. ВИКЛЮЧЕННЯ ГАРАНТІЙНИХ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ

Volino та будь-які сторонні постачальники не дають жодних гарантій щодо цього сайту та/або будь-яких матеріалів, наданих на цьому сайті, які надаються на умовах “як є”. volino та будь-які сторонні постачальники не гарантують точність, повноту, актуальність або надійність будь-якого контенту або даних, знайдених на цьому сайті, і такі сторони прямо відмовляються від усіх гарантій та умов, включаючи неявні гарантії та умови товарності, придатності для певної мети та непорушення прав, а також ті, що випливають зі статуту, інших законів або з торгових звичаїв чи звичаїв ділового обороту. Volino не несе відповідальності за точність, повноту, актуальність або надійність контенту або даних, наданих будь-якій особі, а також за будь-який бізнес, інвестиції, витрати або збитки, пов’язані з наданою нами інформацією. ні Volino, ні будь-які сторонні провайдери не гарантують, що цей сайт, його сервери або будь-які електронні листи, відправлені з Volino, не містять вірусів або інших шкідливих компонентів. у деяких штатах не допускається відмова від неявних гарантій, тому вищевказана відмова від відповідальності може не поширюватися на вас.

9. ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

Компанія Volino не несе відповідальності за будь-які збитки або віруси, які можуть заразити ваше комп’ютерне обладнання або інше майно внаслідок вашого доступу, використання або перегляду цього сайту або завантаження будь-яких матеріалів, даних, тексту, зображень, відео- або аудіофайлів з сайту. Ми також не несемо відповідальності за будь-які збитки, пов’язані з тим, що ми не надали своєчасних нагадувань нашим користувачам. За жодних обставин Volino або будь-які сторонні постачальники або дистриб’ютори не несуть відповідальності за будь-які травми, втрати, претензії, збитки або шкоду, включаючи, але не обмежуючись, будь-які спеціальні, показові, штрафні, непрямі, випадкові або побічні збитки будь-якого виду, незалежно від того, чи ґрунтуються вони на договорі, делікті, суворій відповідальності або на інших підставах, які виникають внаслідок або будь-яким чином пов’язані з (i) будь-яким використанням цього сайту або контенту, знайденого на ньому, або (ii) виконанням або невиконанням зобов’язань компанією Volino або будь-якими сторонніми постачальниками, включаючи, але не обмежуючись, невиконання зобов’язань внаслідок банкрутства, реорганізації, неплатоспроможності, розпуску або ліквідації, навіть якщо така сторона була попереджена про можливість відшкодування збитків таким сторонам або будь-якій іншій стороні.

10. НЕРОЗГОЛОШЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ

The terms of the user agreement governs the disclosure of information by and betweenVolino, (the “Recipient”) and you, the new member (the “Discloser”) as of the date of this membership signup. The parties are willing to disclose such information to each other on the condition that the recipient of the information does not disclose the same to any third party nor make use thereof in any manner except as set out below. In consideration of such disclosure to each other, it is agreed by and between the parties hereto as follows: I. Handling of Confidential Information: The receiving party undertakes to treat as strictly confidential and not to divulge to any third party any of the information disclosed by the other and not to make use of any such information without the disclosing party’s prior written consent. The obligations of confidentiality and non-disclosure will be honored even after the termination of this agreement, except as required by governmental authorities. II. Definition of Confidential Information: As used herein, “Confidential Information” shall mean any and all technical and non-technical information provided by either party to the other, including but not limited to, trade secrets, information related to current, future, and proposed products and services of each of the parties, and including, without limitation, their respective information concerning research, experimental work, development, financial information, customer lists, employees, business and contractual relationships, sales and marketing plans. III. Exceptions to Confidential Information: The above undertaking shall not apply to: a. Information which after disclosure by the disclosing party is published or becomes generally available to the public, otherwise than through any act or omission on the part of the receiving party; b. Information which the receiving party can show was in its possession at the time of disclosure and which was not acquired directly from the disclosing party; c. Information rightfully acquired from others who did not obtain it under the pledge of secrecy to the disclosing party. d. Information which at the time of disclosure is published or otherwise generally available to the public; IV. Residual Knowledge: The terms of this Agreement shall be deemed to apply also to the employees or agents or legally associated entities of the receiving party who shall require their said employees or agents or legally associated entities to observe the foregoing obligations. V. No Grant of Rights: Neither the execution of this Agreement, nor the disclosure of any Proprietary Information hereunder, shall be construed as granting either expressly or by implication, estoppel or otherwise, any license under any invention or patent now or hereafter owned by or controlled by the parties.

11. КОМПЕНСАЦІЯ

Ви погоджуєтеся захищати, відшкодовувати збитки та убезпечити компанію Volino, її посадових осіб, менеджерів і співробітників від будь-яких претензій або вимог (включаючи гонорари адвокатів), висунутих або понесених будь-якою третьою стороною внаслідок або в результаті порушення вами цієї Угоди та/або використання вами Послуг.

12. СПОРИ

Якщо між вами та компанією Воліно виникла суперечка, будь ласка, спочатку зв’яжіться з нами. Наша мета – дізнатися про ваші проблеми і вирішити їх, а якщо ми не зможемо зробити це до вашого задоволення, надати вам нейтральний і економічно ефективний спосіб швидкого вирішення суперечки. Про суперечки між вами і компанією Volino щодо наших послуг можна повідомити в службу підтримки клієнтів онлайн через довідковий центр Volino в будь-який час або зателефонувавши нам за номером .

13. ОБОВ’ЯЗКОВИЙ АРБІТРАЖ

Цим ви погоджуєтеся, що будь-який спір, претензія або розбіжність, що виникають зараз або в майбутньому за цією угодою або у зв’язку з цією угодою або онлайн-сервісом (“претензія”), незалежно від характеру заявленої причини (причин) позову (включаючи позови про судову заборону, декларативні позови або позови по праву справедливості), підлягають обов’язковому арбітражному розгляду. претензії, що підлягають арбітражному розгляду, включають претензії, подані як зустрічні, перехресні претензії, претензії третіх осіб, проміжні претензії та інші претензії. арбітраж замінює право на звернення до суду, і тому ви погоджуєтеся відмовитися від будь-якого права, яке ви або ми могли б мати в іншому випадку, на суд присяжних або від можливості розглядати будь-які претензії в суді перед суддею або присяжними. ви також погоджуєтеся, що ви не зможете подати колективний позов або інший представницький позов (наприклад, позов у формі приватного генерального адвоката) для розгляду будь-яких претензій у суді перед суддею або присяжними; ви також не зможете брати участь як член групи в колективному позові або іншому представницькому позові для розгляду будь-яких претензій у суді перед суддею або присяжними.

14. ПРАВО УПРАВЛІННЯ

Ця Угода та її виконання регулюються законодавством Республіки Польща, Європейського Союзу, без урахування колізійних норм. Ви погоджуєтеся і підкоряєтеся виключній юрисдикції польського воєводства у всіх питаннях і суперечках, що виникають у зв’язку з використанням вами цього сайту і цієї Угоди, включаючи всі питання і суперечки, що підлягають обов’язковому арбітражному розгляду. У межах, дозволених чинним законодавством, будь-яка претензія або підстава для позову, що випливає з вашого доступу або використання цього сайту, повинна бути пред’явлена протягом одного (1) року з дати, коли така претензія або позов виникли.

15. ВИТРАТИ НА АДВОКАТА

Якщо компанія Volino вживатиме будь-яких заходів для примусового виконання цієї Угоди, вона матиме право стягнути з вас, а ви погоджуєтесь сплатити всі розумні та необхідні гонорари адвокатів, витрати та будь-які витрати на арбітраж, на додаток до будь-якого іншого судового захисту, за законом або за правом справедливості, на який такі сторони можуть мати право.

16. ГАРАНТ

Наша бездіяльність щодо порушення вами або іншими особами не позбавляє нас права діяти щодо наступних або подібних порушень.

17. ПРИПИНЕННЯ

Volino може припинити дію цієї Угоди та цих положень і умов та/або надання будь-якої послуги в будь-який час з будь-якої причини, включаючи будь-яке неналежне використання цього сайту або недотримання вами цих положень і умов. Таке розірвання не впливає на будь-яке право на відшкодування, на яке Volino може мати право за законом або за правом справедливості. Після припинення дії цієї Угоди та цих положень і умов усі права, надані вам, припиняють свою дію і повертаються до компанії Вольтак, якщо це застосовно.

18. ПРИЗНАЧЕННЯ

Ви не можете переуступати, передавати, підряджати або делегувати свої права, обов’язки або зобов’язання за цією Угодою.

19. МОДИФІКАЦІЯ

Volino може в будь-який час змінити ці умови та положення, і ваше подальше використання цього сайту буде обумовлено умовами та положеннями, що діють на момент вашого використання.

20. СТІЙКІСТЬ

Ці умови вважаються відокремленими. У випадку, якщо будь-яке положення буде визнано нездійсненним або недійсним, таке положення, тим не менш, буде виконуватися в повному обсязі, дозволеному чинним законодавством, і таке рішення не вплине на дійсність і здійсненність будь-яких інших положень, що залишилися.

21. УГОДА В ЦІЛОМУ

Ця Угода, разом з будь-якими положеннями та умовами, включеними в неї або згаданими в ній, становить повну угоду між нами, що стосується предмета цієї Угоди, і замінює будь-які попередні домовленості або угоди (усні або письмові) щодо цього предмета, і не може бути змінена або доповнена інакше, ніж у письмовій формі або шляхом розміщення таких змін або доповнень на цьому сайті.